Workpoint menu
Anmod om demo Se videoen

Tilmeld WorkPoint demo

Tilmeld demo
Nyhedsbrev

WorkPoint A/S har brug for de kontaktoplysninger, du giver os, for at kontakte dig om vores produkter og tjenester. Du kan til enhver tid afmelde dig fra disse meddelelser. For information om, hvordan du afmelder dig, samt vores fortrolighedspraksis og forpligtelse til at beskytte dit privatliv, bedes du læse vores fortrolighedspolitik.

Minimer risikoen for udvikling

WorkPoint 365 gør det hurtigt og nemt ved at opbygge modulopløsninger – uden udvikling eller kodning.

Fremtidssikker forretningsløsning

WorkPoint 365 strukturerer data via SharePoint og broer til Microsoft 365 – Som et resultat modtager du en sømløs og fremtidssikker cloud-løsning.

Høj grad af regeringsførelse

Sammen med den automatiserede klassificering og arv af data sikres tilsyn og kontrol, hvilket gør det muligt at skalere WorkPoint 365 til en virksomhedsløsning.

Intelligent arkivering og journalisering af mails

WorkPoint gør det hurtigt og nemt at arkivere og journalisere mails. Ved at integrere et træk og slip-funktionalitet kombineret med et intuitivt søgeværktøj sparer dette brugere i mange timers systemering af deres mails.

"WorkPoint udfylder nogle af de huller, som SharePoint har og passer godt til vores kunder"

Et godt strategisk fit

En fantastisk løsning, der revolutionerer brugeroplevelsen. Det er blot nogle af de rosende ord, som islandske Spektra bruger til at beskrive WorkPoint. Og Thor Haraldsson, Manager for Software Solution hos Spektra fortsætter:

“WorkPoint udfylder nogle af de huller, som SharePoint har. Det leverer en komplet løsning til opgaven med at styre projekter, sager og udbudsprocesser.”

Spektra finder WorkPoint et perfekt match til deres kunder og fremhæver særligt WorkPoint Express som en af de store fordele ved WorkPoint:

“WorkPoint passer godt til vores kunder. WorkPoint Express er absolut en af de store fordele ved WorkPoint. Express revolutionerer den måde, hvorpå brugerne kan integrere vedhæftede filer og e-mails i SharePoint samt fuldføre hele WorkPoint-oplevelsen for brugerne. Alt er meget brugervenligt. En anden fordel er, hvor nemt WorkPoint er tilpasset den enkelte virksomhed og deres individuelle behov.”

Leder islandske virksomheder

Siden 1985 har Spektra serviceret førende islandske virksomheder, finansielle institutioner, statslige organisationer, sundheds- og uddannelsesindustrier. Spektra’s ambition er at tilbyde deres kunder den bedste rådgivning og de bedste løsninger, der findes i SharePoint.

Spektra er en IT-partner, der tilbyder en række værdifulde løsninger, der alle er designet til at løse de forskellige behov i virksomhedens drift. Spektra er den eneste HP-distributions- og Gold-servicepartner i Island, en certificeret Cisco Silver-partner, Microsoft Gold Partner, Microsoft-distributionspartner og Red Hat Advanced Business-partner. Derudover er virksomheden salgs- og servicepartner for VMware og Eaton.

48 timer til at “prototype” en WorkPoint-løsning

Filosofien bag WorkPoint er at fjerne risikoen og kompleksiteten af SharePoint fra dag ét og opbygge et solidt forretningsstrategisk fundament oven på SharePoint. Se hvad der skete, da Islands statslige handelscenter, Ríkiskaup, gav Spektra 48 timer til at skabe en prototype af en WorkPoint-løsning, der matcher deres præcise behov.

Kontakt

Thor Haraldsson

Managing Director, Spektra

thor@spektra.is +354 581 4600


Du kan finde flere oplysninger om Spektra på deres hjemmeside
http://www.spektra.is/

Spektra er partner for Borgarverk. Læs kundecasen om Borgarverk her.