Workpoint menu
Anmod om demo Se videoen

Tilmeld WorkPoint demo

Tilmeld demo
Nyhedsbrev

WorkPoint A/S har brug for de kontaktoplysninger, du giver os, for at kontakte dig om vores produkter og tjenester. Du kan til enhver tid afmelde dig fra disse meddelelser. For information om, hvordan du afmelder dig, samt vores fortrolighedspraksis og forpligtelse til at beskytte dit privatliv, bedes du læse vores fortrolighedspolitik.

Minimer risikoen for udvikling

WorkPoint 365 gør det hurtigt og nemt ved at opbygge modulopløsninger – uden udvikling eller kodning.

Fremtidssikker forretningsløsning

WorkPoint 365 strukturerer data via SharePoint og broer til Microsoft 365 – Som et resultat modtager du en sømløs og fremtidssikker cloud-løsning.

Høj grad af regeringsførelse

Sammen med den automatiserede klassificering og arv af data sikres tilsyn og kontrol, hvilket gør det muligt at skalere WorkPoint 365 til en virksomhedsløsning.

Intelligent arkivering og journalisering af mails

WorkPoint gør det hurtigt og nemt at arkivere og journalisere mails. Ved at integrere et træk og slip-funktionalitet kombineret med et intuitivt søgeværktøj sparer dette brugere i mange timers systemering af deres mails.

"For mig betyder teknologien og arbejdet med at designe de rigtige løsninger til kunderne alt"

Brancheviden, forretningsindsigt og teknologi

Med en bred brancheviden, forretningsindsigt og stor ekspertise indenfor nutidens teknologi, leverer Simplitize forretningskritiske løsninger til deres kunder. Ifølge Jesper Kjærsgaard, som er stifteren af Simplitize, så har virksomheder, uanset branche, de samme forretningsmæsige udfordringer. Der er processer, der skal digitaliseres, dokumenter der skal arkiveres, GDPR der skal overholdes og meget mere.

Alt dette og meget mere kan Simplitize hjælpe med. Her er et udpluk af de løsninger de leverer:

  • Kund-e og sagsløsninger
  • ESDH løsninger
  • PMO og projekt-og porteføljestyring
  • WorkPoint som CRM, samt dokumentstyring til Microsoft Dynamics CRM
  • Og meget mere!

Simplitize og WorkPoint

Simplitize vil med WorkPoint som omdrejningspunkt hjælpe virksomheder med en strømlinet digital tranformation. Simplitizes forretning er bygget op omkring løsninger implementeret i WorkPoint, og ifølge WorkPoints Sales Director, Michael Buades, kan Simplitize være en hjælp for mange virksomheder:

“De kender produktet ud og ind, har en masse case-erfaring og er dedikerede til at løse de forretningsmæssige udfordringer mange virksomheder står overfor.”

Og ifølge Jesper Kjærsgaard betyder det daglige arbejde med WorkPoint en stor del:

“For mig betyder teknologien og arbejdet med at designe de rigtige løsninger til kunderne alt.”

Simplitize har haft stor succes med at tilbyde kunder at komme i gang med WorkPoint og ifølge Jesper Kjærsgaard er det ikke så mærkeligt at kunderne er vilde med det:

“For et relativt lille beløb kan man komme i gang, og især den fulde integration med Officepakken tiltaler mange, idet WorkPoint er så nemt at tage i brug.”

Kundemæssigt spænder Simplitize bredt. Bl.a. er de partner for Grundfoss. Læs Grundfos kundecase her.

Kontakt

Du kan finde flere oplysninger om Simplitize på deres hjemmeside:
www.simplitize.dk