Workpoint menu
Anmod om demo Se videoen

Tilmeld WorkPoint demo

Tilmeld demo
Nyhedsbrev

WorkPoint A/S har brug for de kontaktoplysninger, du giver os, for at kontakte dig om vores produkter og tjenester. Du kan til enhver tid afmelde dig fra disse meddelelser. For information om, hvordan du afmelder dig, samt vores fortrolighedspraksis og forpligtelse til at beskytte dit privatliv, bedes du læse vores fortrolighedspolitik.

Minimer risikoen for udvikling

WorkPoint 365 gør det hurtigt og nemt ved at opbygge modulopløsninger – uden udvikling eller kodning.

Fremtidssikker forretningsløsning

WorkPoint 365 strukturerer data via SharePoint og broer til Microsoft 365 – Som et resultat modtager du en sømløs og fremtidssikker cloud-løsning.

Høj grad af regeringsførelse

Sammen med den automatiserede klassificering og arv af data sikres tilsyn og kontrol, hvilket gør det muligt at skalere WorkPoint 365 til en virksomhedsløsning.

Intelligent arkivering og journalisering af mails

WorkPoint gør det hurtigt og nemt at arkivere og journalisere mails. Ved at integrere et træk og slip-funktionalitet kombineret med et intuitivt søgeværktøj sparer dette brugere i mange timers systemering af deres mails.

"WorkPoint fangede vores interesse, fordi løsningen er både brugervenlig og implementeret med stor respekt for selve SharePoint's arkitektur"

Effektiv implementering af standardløsninger

ProActive, der af medierne er blevet udråbt til at være en af elitesoldaterne på Microsofts danske partnerkanal, peger på WorkPoint som en interessant forretningskritisk løsning, der bygger oven på SharePoint. Hertil udtaler Gorm Priem, Partner hos ProActive følgende:

“Vi oplever et behov på markedet for at levere effektive implementeringer af standardløsninger til projekt- og sagsstyring. WorkPoint fangede vores interesse, fordi løsningen er både brugervenlig og implementeret med stor respekt for selve SharePoint’s arkitektur. Hertil kommer, at WorkPoint leveres og serviceres lokalt i Danmark, hvilket er en vigtig parameter for mange kunder”

Optimering af processer og samarbejde

ProActive tilbyder it-løsnings- og rådgivningstjenester med fokus på kommunikation, forbedring af proceseffektivitet og vidensdeling. Virksomheden har en solid position på markedet for vidensintensive organisationer med en høj grad af case- og projektarbejde.

“I Danmark er der mange mellemstore og store konsulentvirksomheder med et stort potentiale i forhold til effektivisering af sags- og projektledelse. Vi skaber resultaterne ved at bruge et standardiseret produkt som WorkPoint til at optimere processer og samarbejde”

– siger Gorm Priem.

Kundens strategiske partner

ProActive fokuserer på at skabe afgørende kommercielle fordele ved hjælp af Microsoft-teknologi. ProActive vejleder deres kunder gennem rådgivning og ved at levere forretningskritiske it-løsninger, der ændrer og strømliner deres forretning.

Løsningerne i ProActive er udviklet og implementeret på de nyeste softwareplatforme fra Microsoft. Som følge heraf er ProActive certificeret Microsoft Gold Partner og blev også tildelt for WorkPoint Partner of the Year 2019 og har også vundet 24 Microsoft Partner Awards, herunder 4 gange Årets Microsoft Partner.

Kontakt

Du kan finde flere oplysninger om ProActive på deres hjemmeside:
www.proactive.dk/

Ønsker du at komme i kontakt med ProActive, bedes du kontakte dem på:
info@proactive.dk