Workpoint menu
Anmod om demo Se videoen

Tilmeld WorkPoint demo

Tilmeld demo
Nyhedsbrev

WorkPoint A/S har brug for de kontaktoplysninger, du giver os, for at kontakte dig om vores produkter og tjenester. Du kan til enhver tid afmelde dig fra disse meddelelser. For information om, hvordan du afmelder dig, samt vores fortrolighedspraksis og forpligtelse til at beskytte dit privatliv, bedes du læse vores fortrolighedspolitik.

Minimer risikoen for udvikling

WorkPoint 365 gør det hurtigt og nemt ved at opbygge modulopløsninger – uden udvikling eller kodning.

Fremtidssikker forretningsløsning

WorkPoint 365 strukturerer data via SharePoint og broer til Microsoft 365 – Som et resultat modtager du en sømløs og fremtidssikker cloud-løsning.

Høj grad af regeringsførelse

Sammen med den automatiserede klassificering og arv af data sikres tilsyn og kontrol, hvilket gør det muligt at skalere WorkPoint 365 til en virksomhedsløsning.

Intelligent arkivering og journalisering af mails

WorkPoint gør det hurtigt og nemt at arkivere og journalisere mails. Ved at integrere et træk og slip-funktionalitet kombineret med et intuitivt søgeværktøj sparer dette brugere i mange timers systemering af deres mails.

"Kunders succes er alt. Derfor klædes de på til morgendagens udfordringer med digital transformation"

Delaware er en hurtigt voksende, global virksomhed, der leverer avancerede løsninger og tjenester til organisationer, der stræber efter en bæredygtig, konkurrencemæssig fordel. I dag har Delaware mere end 2.000 medarbejdere og har udvidet deres drift til mere end 12 lande og 24 kontorer på internationalt plan.

Delaware er meget fokuseret på at vejlede kunderne gennem deres forretningstransformation ved at anvende Microsofts økosystemer. Delaware er derfor en god strategisk partner til WorkPoint, da WorkPoint sikrer optimering af den nyeste Microsoft-teknologi på Microsoft 365, Microsoft Teams og SharePoint Online.

For Delaware har det størst betydning, at kunderne løbende sikres forbedringer og at alt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere er baseret på en bæredygtig forretningsmodel.

For Delaware er deres kunders succes alt, og derfor forbedrer og forbereder de dem altid på morgendagens udfordringer med digital transformation.

Kontakt

Paul Belsack

Solution Lead, Delaware Consultning BeLux

paul.belsack@delaware.pro +32 56 27 44 44

Du kan finde flere oplysninger om Delaware BeLux på deres hjemmeside:
https://www.delaware.pro/en-be