Workpoint menu
Anmod om demo Se videoen

Tilmeld WorkPoint demo

Tilmeld demo
Nyhedsbrev

WorkPoint A/S har brug for de kontaktoplysninger, du giver os, for at kontakte dig om vores produkter og tjenester. Du kan til enhver tid afmelde dig fra disse meddelelser. For information om, hvordan du afmelder dig, samt vores fortrolighedspraksis og forpligtelse til at beskytte dit privatliv, bedes du læse vores fortrolighedspolitik.

Minimer risikoen for udvikling

WorkPoint 365 gør det hurtigt og nemt ved at opbygge modulopløsninger – uden udvikling eller kodning.

Fremtidssikker forretningsløsning

WorkPoint 365 strukturerer data via SharePoint og broer til Microsoft 365 – Som et resultat modtager du en sømløs og fremtidssikker cloud-løsning.

Høj grad af regeringsførelse

Sammen med den automatiserede klassificering og arv af data sikres tilsyn og kontrol, hvilket gør det muligt at skalere WorkPoint 365 til en virksomhedsløsning.

Intelligent arkivering og journalisering af mails

WorkPoint gør det hurtigt og nemt at arkivere og journalisere mails. Ved at integrere et træk og slip-funktionalitet kombineret med et intuitivt søgeværktøj sparer dette brugere i mange timers systemering af deres mails.

"Vi skaber komplette cloud-løsninger - hvor alt er flyttet i skyen"

Pålidelig og skalerbar it

Cescom er en innovativ virksomhed, der opererer bredt ned fra det operationelle niveau til det strategiske niveau. Cescom har altid kunden i højsædefor at sikre de bedste resultater.

Cescoms vigtigste opgave er at gøre kunden mere effektiv. Derfor analyserer Cescom kundens økonomiske aktiviteter for at reducere virksomhedens unødvendige omkostninger. Områder Cescom analysere er:

  • Cost-benefit
  • Afkast af investeringsafkast (ROI)
  • Samlede ejeromkostninger (TCO)
  • Samlede omkostninger ved nedetid (TCD)

“På baggrund af vores butikserfaring inden for it-infrastrukturbranchen, dygtige certificerede konsulenter, partnerskaber med producenter og stordriftsfordele i Microsofts datacentre – er det muligt at skabe en skalerbar platform til den bedste pris. Den skalerbare platform omfatter on-premise løsninger, hybride løsninger (hvor dele er on-premise og dele er cloud) og komplette cloud-løsninger – hvor alt er flyttet i skyen. Det betyder, at vi har kendskab til de kendte platforme, der findes, samt bred viden om migration deraf. “

Kontakt

Du kan finde flere oplysninger om Cescom på deres websted:
www.cescom.dk