Workpoint menu
Anmod om demo Se videoen

Tilmeld WorkPoint demo

Tilmeld demo
Nyhedsbrev

WorkPoint A/S har brug for de kontaktoplysninger, du giver os, for at kontakte dig om vores produkter og tjenester. Du kan til enhver tid afmelde dig fra disse meddelelser. For information om, hvordan du afmelder dig, samt vores fortrolighedspraksis og forpligtelse til at beskytte dit privatliv, bedes du læse vores fortrolighedspolitik.

Minimer risikoen for udvikling

WorkPoint 365 gør det hurtigt og nemt ved at opbygge modulopløsninger – uden udvikling eller kodning.

Fremtidssikker forretningsløsning

WorkPoint 365 strukturerer data via SharePoint og broer til Microsoft 365 – Som et resultat modtager du en sømløs og fremtidssikker cloud-løsning.

Høj grad af regeringsførelse

Sammen med den automatiserede klassificering og arv af data sikres tilsyn og kontrol, hvilket gør det muligt at skalere WorkPoint 365 til en virksomhedsløsning.

Intelligent arkivering og journalisering af mails

WorkPoint gør det hurtigt og nemt at arkivere og journalisere mails. Ved at integrere et træk og slip-funktionalitet kombineret med et intuitivt søgeværktøj sparer dette brugere i mange timers systemering af deres mails.

"Vi implementerer produktivitetsløsninger, der øger effektiviteten af din virksomhed"

Nutidens kunder ønsker hastighed, konsistens og bekvemmelighed

AccessOrange hjælper virksomheder med at optimere og implementere løsninger, der øger effektiviteten af deres aktiviteter. Dette gøres gennem forskellige værktøjer som smart teknologi og cloud-løsninger. AccessOrange hjælper dig med at få et bedre overblik over din virksomheds resultater med forskellige værktøjer, der angiver ydeevne (KPI’er), kundepræferencer og markedstendenser.

“Vi implementerer produktivitetsløsninger, der øger effektiviteten af din virksomhed. Vi implementerer samarbejdsværktøjer, der hjælper dine teams med at kommunikere mere effektivt i hele organisationen. Vi hjælper dig med at få indsigt i din virksomheds resultater ved hjælp af Business Intelligence-, Big Data- og AI-løsninger. – Vi overfører dine eksisterende systemer, filer og applikationer til skyen “.

AccessOrange har opnået Microsoft Silver Small og Mid-Market Cloud Solutions-kompetence, hvilket viser dens evne til at imødekomme Microsoft Corp.-kunders skiftende behov i verden af i dag.

“Vi har gjort det muligt for hundredvis af virksomheder at arbejde smartere ved at implementere løsninger som Microsoft 365, Azure Cloud eller Business Intelligence Solutions.”

Kontakt

Du kan finde flere oplysninger om AccessOrange på deres hjemmeside:
www.accessorange.com