Workpoint menu
Anmod om demo Se videoen

Tilmeld WorkPoint demo

Tilmeld demo
Nyhedsbrev

WorkPoint A/S har brug for de kontaktoplysninger, du giver os, for at kontakte dig om vores produkter og tjenester. Du kan til enhver tid afmelde dig fra disse meddelelser. For information om, hvordan du afmelder dig, samt vores fortrolighedspraksis og forpligtelse til at beskytte dit privatliv, bedes du læse vores fortrolighedspolitik.

Minimer risikoen for udvikling

WorkPoint 365 gør det hurtigt og nemt ved at opbygge modulopløsninger – uden udvikling eller kodning.

Fremtidssikker forretningsløsning

WorkPoint 365 strukturerer data via SharePoint og broer til Microsoft 365 – Som et resultat modtager du en sømløs og fremtidssikker cloud-løsning.

Høj grad af regeringsførelse

Sammen med den automatiserede klassificering og arv af data sikres tilsyn og kontrol, hvilket gør det muligt at skalere WorkPoint 365 til en virksomhedsløsning.

Intelligent arkivering og journalisering af mails

WorkPoint gør det hurtigt og nemt at arkivere og journalisere mails. Ved at integrere et træk og slip-funktionalitet kombineret med et intuitivt søgeværktøj sparer dette brugere i mange timers systemering af deres mails.

22. oktober 2020

Devoteam ESDH|ECM Konference 2020

WorkPoint er igen i år blevet inviteret til at være leverandør til årets ESDH | ECM Konference, hvilket gøres i samarbejde med vores guldpartner ProActive.WorkPoint er igen i år blevet inviteret til at være leverandør til årets ESDH | ECM Konference, hvilket gøres i samarbejde med vores guldpartner ProActive.

Til konferencen er der mulighed for at møde WorkPoint og ProActive ved vores stand. Hertil er det muligt at komme i dialog med os om vores tanker om fremtidens teknologi i forhold til ESDH-/ECM-systemer.

Event Information

ESDH | ECM Konferencen 2020 afholdes i Planetarium, København d. 26 november 2020 i tidsrummet 8:00 – 16:00.

Kontakt

Hvis der er yderligere spørgsmål, kan du kontakte WorkPoint på følgende email: event@mail.dk